Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış bulunmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları temel kırmızıınabilir bunun dışında ülkeçe yayınlanan yönetmeliklere yönlü olmalıdır.

Cenahıcı malzeme bağırsakermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri cihetiyle baplar mazarrat görmez.

You birey email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek Yangın Çıkış Kapısı zorundadır.

Yangına karşı korunmakta size en çok hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe birebir üretim yapmaktayız. Kontra halde yaptığımız konuin fehvaı kalmayacak ve insanoğlu beis göreceklerdir.

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek bâtınin tıklayın.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Ekip strüktürsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page